>

cik nuyui taip taip

Friday, July 23, 2010

Tekken is in the Cinemas


Tekken dah jadik movie… isk.. isk.. isk…

Ape2 ape pun tgk trailer dulu.. pastu baca sinopsis kat bawah ek…





Sypnosis

The critically acclaimed Namco videogame franchise TEKKENTM is set to come to life on the big screen. Rising from the ashes of a crumbled civilization, gladiatorial combat has replaced warfare, and ruthless fighters pit themselves against one another in a bid for global supremacy. In the midst of the greatest tournament ever known, one warrior attempts to fulfill his destiny and become King of the Iron Fist.

Civilization as we know it has been destroyed and in it’s place a dystopian world order has arisen with seven all-powerful corporations controlling the planet. America is under the totalitarian leadership of the mighty Tekken Corporation and it’s CEO Heihachi Mishima (Cary-Hiroyuki Tagawa), who rules absolutely from the capital of Tekken City. Those outside the metropolis’s walls lead a life of fear and despair, fighting for survival as outcasts in a harsh world where resources are scarce. Rising from this poverty is Jin (Jon Foo), who is driven by nothing more than a desire to murder the man who killed his mother (Tamyln Tomita). In order to exact his revenge Jin must defeat the world’s most elite fighters and win the ‘Iron Fist’ Tournament. However this journey will show Jin a past that his mother had tried to hide from him and force him to realize a future that threatens to tear him apart.

Isk.. isk.. isk…

Utk tambah pengetahuan yg tak tau dan tak bape tau cam aku…. Tekken nih asalnya game yg dtg dari Jepun… kat Malaysia aku tak ingat bila mula2 tsunami pasal Tekken nih melanda.. ye la.. gegirl cam aku manalah nak bape suke bab lawan2 nih kan… aku terer main (sket-sket la) pun Mario Bros je… dari zaman tape sampelah playstation dtg menjengah… tapi tak la sampai aku tak tau kewujudan Tekken nih… nak lak sepupu sepapat duk sibuk2 bergossip pasal game2 PS nih… dok banding2 mana satu best… antara Tekken ngan Street Fighter kan… Street Fighter pun dah turut jadik filem…

Nih bile dah kuar filem nih.. cam teruja lak nak tengok.. ye la.. dari game.. bleh jadik filem.. mesti la teruja kan.. nak tgk adaptasinya macamana…

Bila tgk trailer… isk.. isk.. isk…. Nampak tak apa yg aku nampak?.. ehehehe… aku nk tgk Ian Anthony Dale la… ehehehe…. Dlm Tekken dia jadik Kazuya Mishima… Ahahaha.. sebab pe rasa cam suke kat dia?? Sebab dia nih anak pada Heinachi Mishima, CEO Tekken Corp dan jugak merupakan bapak pada hero citer Jin Kazama….


see.. nampak muke ganazzzz tu.. ehehehee... tapi bila aku google2 kan.. adoiyaii.....



ehehe.. yg nih gambo watak kazuya mishima yg merupakan sorang yg very powerful punye karate fighter versi playstation....



isk.. isk....isk.. kene mula saving dah nih... ahahaha de 2 minggu je lagik. tapi kalau nuffnang nak memanjangkan sedekah... uishhh..... alhamdulillah.....

kalau nak tau sape jadik Heihachi Mishima... sapa jadik Christie Monteiro...... sapa jadik Steve Fox sapa jadik Marshall Law... bleh check kat sini ===> Tekken



love ~nuyui~
Comments
8 Comments

8 geng putri roh yg tomeiii....:

suha said...

Hai nuyui...tol ke tekken dimoviekan...hhehehe...saper lah yg lakon watak LAW tuh...suha suke law sebab dier leh wat pusing2...hehehehehe.....

putri_roh said...

ehehehe... dah nak tayang 5 ogos nih eheheh....

Law? cung Le... muke cam thai.. tapi tak tau le... tak penah tgk muke dia...

JMR said...

JIN KAZAMA peberet aku..hahahah

putri_roh said...

ahaha... maka... silalah kidnap sket duit gaji bulan nih utk tiket wayang okes....

Jamiel said...

confirm seat penuh..
ramai 2 peminat tekken ka malaysia..

putri_roh said...

tu la pasal.. mmg fenomena gilekan??? org yg tak ske main game pun tau pasal game nih,,, ahahhaa.....

make sure korang sume salah seorang dari pemenuh panggung tu k... do not support piracy..... pirate of the carribean takpe... ahahahhaa.....

iklan percuma said...

arghh....nk tgk...tp xde duit...haha...

kne stat saving la nmpk nye...hehe

nk tgk KAZAMA...best woo!!!

http://papankenyataan.com/524-termasuk-175-laman-web-lucah-disekat-dari-januari-hingga-julai/

putri_roh said...

save jgn tak save... 2 hinggit sehari.... hari jumaat mlm bleh tgk dah.. ahahahaha

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~