>

cik nuyui taip taip

Monday, July 25, 2016

Bukit Gambang Resort City | Safari Park & Water Park RM29.90 SAHAJA!! Untuk 1 Dewasa & 1 Kanak-Kanak


Promosi Gila-Gila dari Bukit Gambang Resort City.... Hanya RM29.90 untuk 1 dewasa & 1 kanak2... yg lagi best.... valid untuk Waterpark & Juga Safari Park....

Haa.. imagine..... Harga sedia ada dewasa RM32 budak RM22.... tu waterpark.... mengkalau Safari Park.. rasanya RM48 camtu.. tp 40++ la....

ni.. 2-2 park tu bleh masuk just byr RM29.90....

kalau ramai dewasa...... budak sorang 2 je.... haa.... kat dlm buku vocher tu.. ada token beli 3 dewasa dgn harga normal.. dapat 2 FREE utk dewasa.... tak ke untung....

byk promote neh bukan sbb aii keje situ.. muahahaha... sebab aii dah pegi semalam...... thanks to cik adik manis staff Bukit Gambang yg sabar menjawab segala soklan aii....


nampak tak token dlm tu... buy 3 FREE 2 Adults.... hat tu yg kami gunakan semalam....

kami semalam 6 Dewasa 3 Budak..... tapi yg nak kena tiket pun sorang je Cik CT..... sebab lebih tinggi yakni 90cm ke atas..... yg lagi 2.. Misz Nina & Mr Oya ketinggian masih di bawah 90 cm.. maka depa 2 yg tu FREE sajooo....

Jadi 6 Dewasa 1 budak yg nak kena tiket.... maka.... aii beli 1 buku voucher Rm29.90 tu.... kat situ dah ada tiket utk 1 dewasa & 1 kanak2 kan.... maka tinggal lg 5 dewasa yg nak kena beli tiket.... maka kami guna la token yg Buy  3 Adults Tickets FREE 2 Adults Tickets tu.... so just kuarkan another RM32x3 person... RM96.. dah dapat ticket utk 5 dewasa ko.... Total RM29.90 + RM96... bahagi 6 dewasa... Maka sorang dewasa jatuh RM21 je diknon....... x ke MURAH bak ang...

ada lgi token dlm tu... 4 DEWASA just RM96.... token makan... token air.... sila tgk pic atas tu ye...

jom layan gambo kami semalam....










love ~nuyui~

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~