>

cik nuyui taip taip

Wednesday, August 27, 2014

Movie Review | The Maze Runner


Satu lagi thriller movie untuk jamuan mata dan jugak minda korang...

Bakal di tayangkan kat Malaysia ni pada 11 September 2014 (wah.. 9/11 gitu) di mana filem ni kan... diadaptasi daripada novel karya James Dashner yang jugak berjudul The Maze Runner.


Alkisahnya... watak-watak utama tersedar dari post-apocalypse di mana mereka sebenarnya terperangkap dalam satu maze yang besar.... maka, mereka pun mencari la jalan atau cara bagaimana nak keluar dari maze tu untuk meneruskan kehidupan mereka.... Science fiction la sket ye....

Lakonan oleh Dylan O'Brien (Teen Wolf), Thomas Sangster (Game of Thrones), Kaya Scodelario (Clash of Titans) serta Will Poulter (We're The Millers) dan ramai lagi....





Jangan lupa... mulai 11 September bleh nonton ye.... gi tgk kat panggung nun... lagi terbuka minda nak paham.... he he...

dan juga.... for Nuffnangers.... sentiasa ada berita baik...

bleh cepat-cepat gi jawab soklan nun.... mudah je pun....

klik sini Nuffnang Movie Premiere The Maze Runner

love ~nuyui~

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~