>

cik nuyui taip taip

Wednesday, July 21, 2010

Manusia... Ish.. Ish... Ish....

gambo ihsan mr google

Ish.. Ish... Ish.....

situasi : di sebuah panggung wayang dimana biasanya seat di pulau tengah (normally jumlahnya genap) adalah satu couple nih... gi duduk selang satu seat dari org belah kiri... dan meninggalkan satu seat kosong lagik bile aku dan mohd nie duduk seat yg dua hujung... (kalau aku sambung dari dia pun sebblah mohd nie akan jadik 1 seat kosong).

Girl A : Hello, ade org tak seat kat sebelah ni?

Manusia Ish.. Ish... Ish.. : Takde. (sambil makan popcorn)

Girl A : Yang kat sebelah sana?

Manusia Ish.. Ish... Ish... : Tanya orang sana la.

Girl A : Hello, ada org tak seat tu?

Boy A : Takde. (sambil geleng kepala)

Girl A : Boleh injak satu seat tak?

Manusia Ish.. Ish.. Ish... : Tak nak. U la pegi duduk sana.

Girl A : Saya Berdua.

Manusia Ish.. Ish... Ish... : Duduk la sorang sana sorang sini.

Girl A : ? Tak boleh tolong injak ke?

Manusia Ish... Ish.. Ish... : Tak Nak

then.........

Girl B*&^%$# (bukan nama sebenar) Boleh injak ke sana tak? Akak  dua org.

Manusia Ish... Ish... Ish... : (dalam hati : alamak org femes yg kenal aku la pulak) Ok.. Ok... (sambil muke cam tertelan kapur barus)


Ish.. Ish.. Ish.... Manusia.. manusia....

pssst.... smlm tgk preview screening Sorcerer's Apperantice.... thanks to nuffnang...

love
~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

hentakbelipat said...

sape yg femes tuh..cam hebat je..terus akur tuka seat..tapi rajin ea g wayang soang2

putri_roh said...

ouch... manusia tu ngan awek dia...kira sebelah kiri awek dia kosong satu.. sebelah kanan manusia nih kosong satu.. ehehehee...

org femes tu di mata koi la kalau tak salah koi.... dan kebetulan org femes tu kenal lak dia.. ehehe.. muka dia mmg tak bajet ade org kenal dia dlm gelap panggung tu...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~