>

cik nuyui taip taip

Monday, July 26, 2010

CSI Trilogy


kalau sapa penah baca entry aku... tu hari ade wat satu entry pasai tv series yg aku suke tengok.... then kalau ade yg betul2 baca.. 3-3 csi salah tiga diantaranya la... ehhehee.... dan dalam entry aku tu ade aku state yg kadang2 dorang suke gi melawat bandar org lain.. ehehe.. cam csi las miami akan gi carik penjenayah dia yg dah terlepas ke new york.. dan akan collaborate ngan csi new york.. ahahahaha.....

kali nih .. yessss..... impian jadik kenyataan.... csi-csi nih akan collaborate lagik... kali nih 3-3 skali... so dalam satu malam kita bleh tgk satu crime kat 3 city tu... kalau tgk trailer.. bermula dari las vegas.... dr. ray langston (ganti watak tp bukan pangkat kepada grissom) akan gi ke new york.. then baru ke miami.. ahahaha... selalunye kite dapat tgk ulangan csi nih yg tayang isni ngan rabu kat hari ahad..... tapi kali nih bukan ulangan yek... hari rabu 28 Julai 2010.... dapat tgk episode yg baru... 



spt yg sapa ikut siri2 nih dpt tgk... csi : crime scene investigation ngan csi : new york mmg tgh running..... cuma csi : miami je yg blom start season baru.... jadik aku rasa episode kali nih ada episode permulaan season baru bg csi : miami ... dan aku rasa gak episode terakhir season running utk csi : crime scene investigation.... sebab minggu nih dr. jekyll yg jadik nadi utama season nih dah mati... (rupa2nya dr. jekyll nih tukang masak yg marah kat ayah dia sebab tak bg dia kejar impian nak jadik dr. pakar bedah.... sebaliknya suh jadik chef kat restoran sebab ayah dia punya impian nak ada restoran italian... isk... isk.. isk... (sape yg yg cita2 terhalang dek org tua mesti tau rasa nih kan? tapi tak la sampai nak bunuh org kan???) rupa2nya org2 yg dia bunuh tu sume kengkawan ayah dia.. last skali ayah dia gak jadik mangsa tp terselamat jugak akhirnya.....


so,, utk peminat2 dr. ray langston, catherine willow, lt. mac taylor, stella bonasera, lt. horatio caine, calleigh, jgn lupe tgu rabu nih 28 julai, kul 9 - 12 okes.... walaupun rasanya ulangan hari ahad ade jugak kut... ....

love
~nuyui~
Comments
4 Comments

4 geng putri roh yg tomeiii....:

Jamiel said...

Best citer csi tu..

putri_roh said...

ha... suke tgk gadjet2 dorang .... minggu nih dorang keja suspek sampai 3 city.. ahaha.. mesti best.. 3 jam punye citer.. cam citer hindustan lak.. ahahaha...

Rahwana said...

Miami best the best

M. Daniyal Iqbal said...

Watch Online Live Dragon Ball Z Remastered 9 Season 291 Episode Saga

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~