>

cik nuyui taip taip

Monday, August 2, 2010

Why Vampires Suck

Adoiyaii.. terkasar bahse jap .. eheheh.....

kepada korang2 yg tak suka Twilight (trilogy), Vampire Slayer, True Blood, Interview with the Vampire, dan byk lagi movie2/drama yg berkenaan dgn vampire2 nih... mesti byk reason utk penuhkan topik 'Why Vampires Suck' kan?.... ermm.. agak susah bagi aku nak wat esei (fulamak esei?...) tentang topik nih.. adoiyaiii.....

pasai apa... ermm... takkan tak kenalpasti... vampire2 nih kalau time normal.. mesti hensem2... cun2... contoh.. (wah.. wah... siap ade contoh model vampire lagik) Tom Cruise... Brad Pitt.... Cullen's family... (mak edward CUN wooo...) so camana aku nak kata vampires Suck??? isk.. isk....

Tapi dalam Van Helsing mmg aku tak ske pun vampire tu... nak lak si dracula tu.... bini je 3... seksi seksa lak tu... anak2 berduyun2.... yg tuh conpem SUCK okes.. ahahahaha.. lagikpun mana bleh tolak HUGH JACKMAN yg sasa tu.. adoiyaii.....

lagi satu yg agak SUCK..... vampires nih boleh main pilih2 pulak time dia sedut darah tu.... samada org tu dia nak jadikan vampire cam dia je atau nak bunuh terus.. ermmm..... pilih bulu wooo.. tak baek.. ahahahahaa......

tapi bile aku tgk Trailer Vampires Suck ... ahahahahahahahaa...... memang kelassss punye vampire..... siap imagine burger lagik kat muka Becca (Bella/Twilight) ahahahhahaa..... (makan roti la pulak...) ahahahahaha....


pastu babak yang mana kalau dalam Twilight, Jacob melompat utk selamatkan Bella dia transform jadik wolf yang besarrr gile..... tapi dalam Vampire Suck nih.. ahahahaha...... dia transform jadik Chihuahua.. ahahahahhaaha....... Vampire2 jahat tu pun segan nak serang... kang kena ketuk lak dengan Paris Hilton... ahahahahahaha....... aku memang suka gelak... ahahahahaha... nak lak citer nih.. tengok trailer pun dah senak perut aku sok gelak manjang... ahahaha....



aku memang suka movie2 yg  ala2 kondem movie asal nih... Cam Scary movie dulu... pastu ada Superheroes Movie yang kondem citer spiderman... ahahaha..... Vampires Suck akan screening on 26 Ogos okes guys....

so, Nuffnang dah open blog entry utk semua glitterati, mana tau dapat tiket free utk screening premier.. wah.. wah.. wah.... best tu.. jampi sket.. mana tau mengena.. fuh.. fuh.. fuh.....
love
~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

Ila said...

hehehhe...

rite nuyui...kelakar giler movie ni...:)

putri_roh said...

ha... ade pun penyokong.. ehehhehehhe.... dah jahit balik perut yg pecah tu?? ahahahahaaha

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~