>

cik nuyui taip taip

Monday, August 30, 2010

Candid Camera Contest


ermm... mmg dah lama gile tak join contest... kali nih rase nak join lak bile masa BW tadik terjumpe entry pasal contest nih... ermm..

sonang baitu....

maka gambar yg aku pertaruhkan.....


gambo nih masa kenduri sempena uwan aku tu (tudung oren) nak gi haji tahun 2009... yg tudung putih tu kakak uwan aku... (wan ngah)... dorang tinggal dua beradik je... yang baju putih tu poksu aku.. anak bongsu uwan aku le.. eheheehe....

situasi : poksu aku sesaje hulu kepala tgh2 tu.. masa tu uwan aku ngan wang ngah tgh rancak dok borak.... sekali bile dah terjonggol kepala poksu aku tu... apa lagik.. melatah le uwan aku... wan ngah aku steady je.. ahahahaaah.... padahal seblom tu mulut dia dah menyumpah dah.. terkejut.. ahahahaha.. mmg wan ngah aku  muke siyes sket... ahahahaaa.... mmg aku adore gile pic nih....

back to the contest....

contest nih diproducekan oleh... Red Giant & Red Devils...

syarat2:
1) Terbuka kepada semua bloggers...
2) Wajib folo blog aku....nnt korang gak senang dapat info Contest ni...
3) Up-load gambar Candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke.. family ke... aweks ke... kawan2 ke... janji Candid... 1 gambar sahaja....
4) Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang..
5) Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit....
6) Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..

Tarikh Tutup :

29 September 2010

Pemenang akan diumumkan pada 1 Oktober 2010
so aku tag :
2) Liya

love ~nuyui~
Comments
5 Comments

5 geng putri roh yg tomeiii....:

petisuara said...

tehee..thnx tag ktrg!!!maksih sgt!!

::::.cik itam..:::: said...

guk luck tuk nuyui..

putri_roh said...

petisuara... cubalah kalau ade masa....

cik itam... same wit u okes.....

mr_khai said...

cik nuyui.. sori lmbt respon
beberapa hari ni gua bz ngan kelas bagaii.. insyaAllah kalau dan den join la contest tu.. (~.~)

Aimaduddin said...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~