>

cik nuyui taip taip

Monday, August 16, 2010

Avon Function | The Legend | 7 Ogos 2010

hari Sabtu 7hb hari tu.. ikut my mom gi function avon kat The Legend, The Mall.... ehehe.. tawun nih theme koboi seh.... maka byk la topi2 koboi kelihatan.... tapi comeinye.. ade la sorang pocahontas tetibe.. ehehehehe... red indian la kirenye..... tapi tadek sorang pun yg red indian lelaki.. eheheh.... tapi ramai gak la yg datang them kelaut gak pun.. ehhee biase.... aku?.. ermmm separuh2 la..

well... thn ni kali thn ketiga aku ikut my mom utk event avon nih... jadik peneman dia la... sekali la my sis tembam tu.... sebab.. nih tahun ketiga aku transfer ke kl nih..... thn pertama theme dia biru.... so melaut je masa tu.. eheheh..... thn kedua baju pengantin.. lip lap lip lap gitu.. ehehhehee.....

okes la jugak.. sekali sekala... mendedahkan minda.... thn pertama artis dia... AC Mizal n Farawahida..... best gak la... masa tu wat kat Dewan Merdeka PWTC.... so.. si AC nih sampai ke seat last sekali dia round.. ehehehehe.... okes la gak dia... thn nih.. aku, my mom, my sis tembam, my mak long n my mandak ade join k....

tahun ke dua... ermmm..... si Faizal Tahir... pun wat kat Dewan Merdeka, PWTC.... ermm.. okes gak.. tapi dalam okes nampak gak kekwat dia.... tanye sgt kitorang sume nak lagu pe... so sume la req Bencinta... skali.. dia leh cakap suara tak bape bleh tekan... ermmm.. tak yah le tanye kan lain kali...  yg lain okes la.. nak lak ade Gendang satu Malaysia..... pergghhhh gamattt sey.... thn nih.. me, my mom, my sis tembam, my tough sis, my sis in law, my mandak n her daughter.....

so thn nih wat kat Ballroom The Legend je... tapi first time sume yg dtg didividekan ke 6 kump.. ahahhaha.... siap main markah2 lagik.... so thn nih aku, my mo n my sis tembam je yg gi... so kitorang terpisah... aku Merah, my mom Hijau.. uda Kuning (aku rasa dari skolah rendah si uda nih asik rumah kuning.. ahahaha....).... ahahah...... mmg havoc... kump aku agak bersaing rapat dgn kump my mom.... tapi masa nak dekat abes tu mmg Merah leading la.... skali... masa pemberian dua markah terakhir.. Hijau lak yg leading.. ermm.. hampeh la.....





hadiah dia... sume org dapat.. tapi disebabkan ketua kumpulan agak hanya nak lepas diri... dia bleh biar kotak besar yg ade hadiah2 tu dikerumuni anak2 buah... so sume cam anak ayam serbu dedak la kan.. sian my mom... terpaksa bersesak gak .. sekali seluk je la.... berbanding ada yg lain tu... sorang tukang seluk kotak.. then sorang tgu kat luar.. tgu yg seluk tu pas.. then bleh seluk lagi... tapi okes la... my mom dapat gelang marble  yg 3 in 1 tu.. dgn jam... berbaloi gak la.....

kesimpulannya... selagi my mom ajak n selagi aku masih berpijak di bumi kl nih.. aku akan temankan my mama tu okes... ehehehehe.......

love ~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

Jamiel said...

Meriah nampak..
Siap ada game..

putri_roh said...

ehehe.. jom thn depan kite gi.....

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~