>

cik nuyui taip taip

Friday, August 13, 2010

What Distance I’d Go for My Other Half


romantic entry for my other half.... ermm... ntah la... maybe sebab tak penah jiwang karat2 sangat antara me n my mohd nie... ehehehe..... kire lanyak belasah je.. sebab dah bukan remaja lagi kut.. cinta tu tetap ada.. mana boleh tak ada kan??...

What Distance I'd go for My Other Half??? ermm.... kalau diikutkan dari segi kilometer... me dah sanggup pun berpindah sejauh 260 km untuk duduk dekat dengan dia... supaya boleh tengok muka dia hari2... kalau marah atau merajuk boleh pujuk depan2 secepat mungkin.. ehehehe....

Lagipun... me n my Mohd Nie... setakat ni tak boleh kalau tak tengok muka each other hari-hari... paling lama pun kalau cuti raya.. seminggu.. tu pun.. adoiyaii.. prepaid Hp bleh wat beli HP satu lagi..... nak pulak zaman dah ada 3G nih kan...

Kalau nak ke mana2 pun.. even nak gi beli barang kat Mall... sanggup tunggu one of us free.... sebabnya.. we both suke jalan gi mana2 berdua... tak kisahla ada org lain pun tapi tak lengkap rasa kalau jalan2 takde dia.... Lagipun nak beli apa2 pun walau dah depan mata... tetap nak kena tau pendapat dia.... sebab dia yg tgk me... N setakat ni.. dia pun akan tanya me punye pendapat.... sebab.. me yg tengok dia...

Apa2 yg me nak buat tetap akan teringat kat dia.... Apa2 yg me nak buat tetap akan bagitau dia.. supaya dia tau me buat apa.. ke mana.... dengan sapa...

Walaupun some of my frens kata apa yg me buat membebankan... bagi me.. me tak kisah.. asalkan tak menimbulkan salah faham between us.... Dia sanggup buat everything because of me then why not I'd sacrifice everything for him... As long as we complete each other.....

malu lak rasanya.... anyway guys... Nuffnang open screening premier utk Going The Distance lakonan Drew Barrymore (50 First Date) n Justin Long (familiar gak muka dia.. tapi tak ingat citer apa... tapi romantic comedy)..

Screening kat Malaysia 2 September 2010 tapi nuffnang offer screening premier seminggu sebelom.. menarik kan?? 26 Ogos 2010.. So female gliiterati cepat2 join k....

adv going the distance yg sempat ps kelmarin....


p/s : entry agak lewat...
pp/s : semalam enjoy tgk The Expendables... mantap... selain lead Sylvester Stallone (uwaa.. adh tua.. lari pun cam berat je.... huhu), Jason Statham n Jet Li, siap ade Bruce Willis ngan Arnold susah nak eja lagik... tambah Stone Cold.. tapi jahat.... takmo.. takmo...

love
~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

Jamiel said...

Abaikan ape org nak kata..
ikut apa yang kita selesa..
Wat ape ikut org..
I salute u..

putri_roh said...

ermm.... tu la kan... kalau dgr sgt cakap org pun makan ati gak kan... eheheee... thanks...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~