>

cik nuyui taip taip

Monday, August 9, 2010

Fighting Umbrella Corporation

poster


Wah... misi menentang kejahatan dan ancaman terhadap dunia dan manusia sejagat... (wah... ayat kamus jap)...

wahai makhluk2 undead..... nantikan kedatangan Alice n me (Claire) n my hansome body muscle muscle brother Chris okes..... kamu semua akan kami basmi sampai abesss.... 

sebab.... first.. Chris (as semua orang tahu dalam Prison Break) adalah sangat bijak dan akan memikirkan plan2 yg da' bomb utk banteras semua makhluk2 undead ni dan jugak akan pikir macamana nak prevent dari merebaknya virus2 undead ni kepada manusia2 yg masih terselamat.... (macam kat Malaysia ke kan....)


then, me as Claire (sapa yg tak tau kan superpower yg me ada?.. ahahahaa... pegi selak balik Heroes yg dah bape season dah nih.... ) akan menggunakan semula kuasa terpendam yg sememangnya ada (bukan Alice je yg ade kuasa tau)... dari kuasa kekuatan tenaga yg amat dahsyat (bleh belasah The Rock senang2 tau.. apa lagik undead2 yg tinggal kulit ngan tulang je tu...) sampai la kuasa air yg boleh digunapakai utk buat keje spy... keje menyelinap.. (supaya tiba2 ade je sekor demi sekor undead mati... ahahahah...)... 

Tu belum lagi bila me akan panggil balik semua kengkawan dalam Heroes untuk bersama2 dalam skuad pembasmi undead nih (hello!!!.. me bukan tau menari2 je tau dengan Salman Khan dalam Magnolia).... macam... my boyfren Nathan Petrelli (boleh terbang selamatkan maggsa yg dikerumuni undead.)... Matt Parkman (boleh kacau minda undead supaya dorang ingat dorang vegetarian).... Peter Petrelli (supaya bleh pinjam kuasa Matt dan sama2 kacau minda undead.. sebab undead dah ramai tau...) Mohinder.. (supaya dia boleh cipata antivirus untuk virus2 undead nih... supaya bleh selamat kan sapa2 yang kena first bite bleh survive....).... ahahah.. dan ramai lagik tau me punye kawan dalam heroes tu yg boleh bantu me (claire)

Amacam? agak2 boleh berjaya tak misi kali nih..... nak lak dalam 3D.... ahahahaha......

(harap2 bos nuffnang suke.... ) ehehehehhee........


okes..... skang..... nak bagitau.... 10 Sept....  (wah.. raya tu...) RESIDENT EVIL : AFTERLIFE 3D akan muncul kat pawagam... so... 8 Sept.. nuffnang bagi peluang sume glitterati join contest kalau nak dapat 2 tiket tgk premier  Resident Evil : Afterlife 3D nih.... in 3D tau.. lagik gempak... eheehe...... 

utk yg bukan blogger.. takpe.. dapat bonus raye bleh gi tgk.. ehehehehhehee.......

okes layan trailer k.....




dan tambah keterujaan utk join contest nih... ahah..... Sony bagi stuff free tau....






yang kat atas ni... utk the best blog entry.. (fuh.... fuh.. fuh.. kasik jampi sket boss Sony n nuffnang : sebab dah belajar masa Sorcerer's Apperantice)..SONY 16GB Video Walkman harga dia RM749!!!..



yg kat bawah nih... sapa cepat dia dapat... so.. kul 6 pagi dah tgu depan MidValley.. ahahahahaaha



  • 5 x Limited Edition Resident Evil: Afterlife Lenticular Notepad worth RM 100 each
  • 3 x Limited Edition Resident Evil: Afterlife Army Water Bottle worth RM 200 each
  • 3 x Limited Edition Resident Evil: Afterlife Side Tool Waist Pouch worth RM 200 each
  • 5 x Limited Edition Resident Evil: Afterlife Belt Compass worth RM 150 each
  • 5 x Limited Edition Resident Evil: Afterlife PU Glove worth RM 150 each
then kalau nak tgk gambo menarik dan more tentang Resident Evil : Afterlife 3D.. klik je okes.....



love
~nuyui~
Comments
6 Comments

6 geng putri roh yg tomeiii....:

~ ReD ~ said...

good luck;)

putri_roh said...

ehehe... tengkiu... tengkiu..... dah join?

makbed said...

hahaha... suka la entree ni. lawak giler.

putri_roh said...

wah.. suke??.. eh tak sangka.... eheheeh.... mekasih.. mekasih.. doa2 kan menang yek eeeheheheheh.......

Teh Tarik Drinker said...

great post and all the best for the comp!

do check out my entry as well ya?

tehtarikmemoirs.com

putri_roh said...

same wit u.. entri kat sana pun terbaeekkkk.....

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~