>

cik nuyui taip taip

Wednesday, February 23, 2011

[Gambar] Rumah Berhantu Seksyen 2 Shah Alam

Ingat tak entry sebelom neh pasal Kisah Seram Banglo Seksyen 2 Shah Alam | Deposit RM 50... dah baca??.. blom?.. cet... ahahah.. gi baca dulu gi.. ahahahahah.....

kali neh disertakan gambo rumah tersebut...





kredit kepada tuan punye story yg masih tak dapat dikesan....... ngan org yg rajin hantar pic tu......


love ~nuyui~
Comments
7 Comments

7 geng putri roh yg tomeiii....:

cacing said...

mak ai... menakutkan sungguh!!! rumah pun scary!! patut kena cat ni.. baru hantu tu tak ngamuk.. heee...

http://cacingpanas69.blogspot.com

putri_roh said...

ehehe.... cat takde masalah.. masalh dia busut kat belakang tu... camno tu..... hihihihihi........

hasrul hassan said...

Salam.
Uhh tgk dari luar pun dah nampak creepy.

http://hasrulhassan.blogspot.com

putri_roh said...

ehekss.... tu la kan....

jgn biarkan rumah anda diselubungi semak samun/busut....

Anonymous said...

klu la 0wner nk jual en umh nie..
k0rg rase la en market value die skunk bpe ek?

Anonymous said...

sekarang ni tuan rumah tu dah tak sewa dah umah ni and dia dah x jaga langsung saya duk kat area seksyen 2 blah blah situ la kalau tngk blah malam lagi scary

and datang la shah alam byk area ghost spot (>:D)

putri_roh said...

ermm... megkalau org tak tau value tinggi le.. tapi kalau tau ade ke buyer nak cari pasal???.. eheheheh..... beli tapi takleh duduk.... ermmm... wat muzium scary bleh kut... atau homestay "semalam bersama mistik... "

huish.. takut tu idak le.. tapi meremang gak mengkalau terlihat depan mata.... idak le koi nak pegi mencari... hehehehehe......

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~