>

cik nuyui taip taip

Tuesday, June 15, 2010

Kini aku "Glitterati"


eheheh... entri sedikit riak... isk.. tak la.. suke je.. sebab... 3 tahun aku dok blogging.. pastu.. lebeh kurang lebeh sket dari setawun kau join nuff... akhirnye naik ke taraf ke glitterati (nampak tak tulisan kuning kat gambo tu??)... ahaks... sebelum nih aku main letak je nuffnang punye ads kat page... tak amik port ngat.. then 2-3 bulan baru cam nak amik port.. ahakss... sebab... setahun lebey aku nye income ahakss.. sedey wo.. tak gerak2 setahun.. ahahahaha.... baca org lain punye blog... 3 hari join dah naik.. isk.. aku pun mula la mengkaji... mana yg salah dibetulkan.. dan ade la perubahan... pastu tertanyae ape itu glitterati.. then teruja nak gak jadik giltterati tu.. ahakss.... akhirnye hari nih.. status itu telah berubah..... ehehehe... (jeles gak asik baca org dapat gi tgk wayang preeeeeeeeeee....)
teruja sgt ke?? mmg le.. sebab setiap perubahan yg positif dlm idup aku mmg aku teruja.. ahahahaahha........ walaupun traffic aku takde la riban2 cam top2 blogger kan... ahahahah.... jauh panggang dari BBQ.. ahahahahhahaha.....

love
~nuyui~
Comments
4 Comments

4 geng putri roh yg tomeiii....:

BUNGA said...

tahniah kerana telah naik 'pangkat'..hehehhe

putri_roh said...

ehehe.. time kasih.. harap2 dapat la join event dorang lepas nih.. ahahahaha....

Cira Marcello said...

huhuhu...cira pon x reti r bab2 nuffnang ni..ley tunjuk ajar x?

putri_roh said...

ehehe... saya budak bru belajar.. ehehe.. saya pun masih bertatih cira.. kita sama2 belajar ek...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~