>

cik nuyui taip taip

Sunday, August 7, 2011

Gambar Apek berpegangan tangan ngan Dahlia Teck | Kantoi sudahhhh...


haa... kata takde pegang2 tangan..ermm...

makin panas citer dorang neh.. walauponn pertunangan between Jejari Runcing n Apek neh dah pun putus a week before...memula kuar citer pasal apek n elia neh... mmg kesian abes ngan elia.... then kurang sket kesian (but still) bila elia menunjukkan tatacara kurang bijak bila memburukkn si tunang (masa tu still) di FB nye....

sebab bg koi.. lelaki akan makin kurang bijak wat keputusan bila diterjah bertubi2 camtu... ermm.. hasilnya... Apek memutuskan utk putuskan ikatan depa tu... (walaupun Elia kuar statement kata dia tak tahu pun Apek nak putus)...

bg koi... Apek mungkin rasa dayus utk teruskan relation dorang when Elia dh posted dlm FB dia pasal Apek berubah n tengking mak dia so bagai... so utk apa lagi dia terima org yg dah burukkan dia kan?.. walaupon... Elia dh stop komen pasal tu lepas tu...

then kuar lak story mory dari somebody yg claimed ex-boyfriend si jejari runcing neh.... macam2.....

pompuan ditindas.. camni.. lelaki ditidas.. camtu.... sampai kata KARMA pada si Elia tu.... tapi tak lupa gak la pada Dahlia Teck tu kan.... kenapa ganggu tunangan org?????..... sebab tu je org tak leh nak terima....

neway.... buat Apek n Dahlia Teck... all da best.... buat Elia... semoga tabah dan tak ulangi kesilapan lalu dan masa lalu... buat ex-boy Elia... ermm.... harap dah move on... bunga idak sekuntum.....

credit gambar to Oh Bulan

psssttt: wah.. komen2 korang pun bleh tahan yek.... ehehe.... entry adalh ikut keadaan semasa yek... huhu... kalau 2 min lepas entry neh kuar pun di nobatkan cerita neh hanya gempak je.. dorang neh tak penah putus tunang pun.. koi nak kata guane... udah flow semasa nye gitu.... ehehhe....

love ~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

Zul Fattah said...

biase r tu.. lelaki..sampai masa insaf r tu.. huhu..
done follow u

putri_roh said...

tu yg buat hati pompuan sakit.... bila insaf tu dan dan nk trus jadik balik ke asal.... hati yg sakit tu wat tak tau je...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~