>

cik nuyui taip taip

Wednesday, August 17, 2011

Disclaimer



Disclaimer.... Penafian.....
sebagai penulis blog mende nih penting tak?... harap otai2 blogger boleh share pendapat mengenai perkara nih?... 

bukan pe... 

sebelom nih kalau ade readers tak suka apa saya tulis saya remove je... tapi tu dia bagi tau.. kalau dia tak bagi tau dia tak suka... tetiba dia nak amik tindakan boleh ke?...

isk.. isk.. isk.... walaupon dalam entry tu ditulis sebarang tindakan lanjut hubungi pihak berkenaan.. ermm... 

tolong.. tolong.....


love ~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

Tanakwagu said...

penting juga(w/pun sya x pasang lg). tak kira blog atau website harus ada penafian. website kerajaan pun ada penafian

putri_roh said...

ermmmm... pening gak nk carik ayat yg sesuwei....

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~