>

cik nuyui taip taip

Sunday, May 23, 2010

Hepi Besday to me....


dedicated dari FB friend a.k.a. mempaga friend kak zana


tepat 23 mei jam 4.20 pg ... 31 tawun yg lalu.. lahirle baby girl nama nuyui.... eheheehe.... dan juga diumumkan bahawa giveAway putri_roh dan pun tamat...

huishh... rame gile yg menyudikan diri join giveAway yg first time koi buat nih... ehehe... time kasih le bebanyoknye.. koi hargai kesudian aok sume meluangkan masa ngikut kehendak2 koi tu... ehehehe....

maka dalam tempoh 48 jam nih koi akan review balik sume peserta2.... cukup syarat ke tak.. eheheehe.... bukan apa.. kasik adil..... then.. bile koi dah buat cabutan pun koi akan check balik... cukup syarat ke tak.. eheee.... so... aok2 sume check le blog memasing mengkalau ade tertinggal link koi ke... tak folo koi ke... ehehehe.... kalau blum cecepat le buat yek... mana la tau kut2 nama dah tercabut.. tapi link tak exchange... udahke rugi tu kan.. eheehhe... gud luck sume ek...

mlm nih (insya-Allah) nak gi makan kat wangsa maju ngan family.... abah koi baru je balik dari kulim... bagi dia tido dulu.. ptg kang dia turun le ngan mama koi n my youngest brother....
si kecik nih kesian.. sokmo kene tinggal bile time makan besar besday2 famili members yg lain.... bukan pe.. duk asrama... camne nak join.... tapi kali ni.. even it is sunday.. koi suh gak mama koi bawok dia.... so... sesubuh senin le dia balik ke hostel... tahun ni UPSR... (wat the best adik....)... luv u....

posting craft dah lama terhenti.. isk... tak sempat tul.. skang dlm proses tgh siapkan bulk order dari bff koi c-kin..... erm.. utk wedding day cousin dia... dan disamping tu nyelit gak order dari kengkawan skolah adik sepupu koi ayu n ada...

so.. pada participant2 giveAway Putri_Roh... good luck dan banyakkan bersabor ek.... n.. maybe ade kejutan.... ape dia?? ehehehe.... same je macam hadiahnye... rahsie.......... tungguuuu......

love
~nuyui~
Comments
7 Comments

7 geng putri roh yg tomeiii....:

tiefazatie said...

hepi besday kak nuyui!!
moga dirahmati allah selalu ye..
all da best in ur life sis..=)
kalu ade ezeki leh ifa menang..hihi..

qasehadam @ nurul said...

samat ari jadi nuyui..dah exchange link dah sori arituh terlupe lak n letak thanks sebab udah terjah..hik

ARIFFDA said...

salam perkenalan & hepy bezday...:)

Nurshahfamily said...

salam...
hapi besday ye hehehehe

semoga dipanjang jodoh dan ditambah rezeki... aminnnnn

AYU IDRIS said...

Happy Birthday Koi!!Kita berkongsi hari lahir yang sama..cumanya akak lahir setahun awal!Semoga sentiasa dirahmati Allah dan bahagia hendaknya....

MAMA 2 MIRZA said...

Wah.. hepi besday.. sama umur rupanya kita nih.. cuma bezanya bulan je.. semoga panjang umur, murah rezeki dan diredhai.. dah exchange link dah.. hehe...

::felt-o-licious:: said...

happy birthday~!

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~