>

cik nuyui taip taip

Wednesday, May 19, 2010

"Segmen terbaru: Blog Review Bersama Razis"

our dearest fren here nak wat blog review utk mana2 blogger yg berminat nak promot blog u'oll... mana2 yg blum glemer la.. bak kata dia.. sebab yg dah glemer tu dah ade fan sendiri kan... terhad pada 20 blogs saje..... kalau minat klik kat pic tu.. then folow arahan dia.. senang kan??
neway.. tq razis.... tak kisahlah terpilih atau tidak......

love ~nuyui~
Comments
3 Comments

3 geng putri roh yg tomeiii....:

Razis said...

nuyui..
Boleh resend word file save as word lower version. Komputer saya masih guna window lmla..sorry yer..

putri_roh said...

ok.. ok.. sori ek...

Amy Syaquena said...

salam ziarah..1st time berkunjung di sini,nice blog..amy just follow ur blog..pasni leh la amy selalu berkunjung di sini,klu ada masa jemput la ke blog amy..salam kenal ya..

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~