>

cik nuyui taip taip

Tuesday, December 13, 2011

Tutorial Error bX-l4u1mh


sejak semalam 12-12-11, ramai blogger tak bleh nak  view Page Elements .. apa lagi nak Add/Remove... dah wat soalan kat Blogger help.. dan tengok rata2 soalan masih blum ada jawapan.. melainkan...

1. Sign Out account Blogger tu..

2. Bukak Internet Browser yang lain dari apa yg korang pakai skang... cth; kalau tgh pakai Internet Explorer... bukak Firefox @ Chrome pulak.. Kalau tgh Pakai Firefox bukak Internet Explorer @ Chrome pulak.. camtu la...

3. Sign in blog korang.. then try view Page Element balik...

koi dah try tadik.. mmg buleh... then bila try bukak balik browser asal.. tetap takleh view Page Element tu.. hish.. takkan nak tuakr browser balik.. ermmm... tu hari tukar browser pasal tak bleh view google... bile buat search google je.. dia gi kat email yahoo lak.. adoiyaii...

supe cam kes tak bleh sign in blog.. pun sama kene tukar browser.. kenapa ini berlaku.. macam internet kat opis... Chrome kene block.. nak dwonload chrome mmg kena bawak broadband sendiri la... huiii... lagipun.. kat I.E.. putri-roh.blogspot.. nampak tak menarik.. (ahahahah...)

love ~nuyui~
Comments
3 Comments

3 geng putri roh yg tomeiii....:

Mr. Hardy said...

rasanya masalah ni dah selesai kot?blogger dalam proses site upgrading agaknya..hari tu ada jg dpt masalah ni,tp skrg da ok....

klu nk komen satu hal bole?word verification tu buat org malas nk komen sebenarnya..klu xda lg bagus,xda susah2 nak komen..x gitu..cuma cadangan.... ;)

1st time visit dr Tekok Beriuh

putri_roh said...

@Mr. Hardy

oh ye ke.. rasa cam dah wat dulu.. huhu.. time kasih.. saya mmg suke ditegur neh... ehehe.. patut la jarang benor org komen kat blog saya neh.. eheheh... time kasih skali lagi..
ade komen lagi tak? penambahbaikan.. eheheheh

putri_roh said...

@Mr. Hardy

masalah neh pagi tadik settle dah.. skali ptg neh jadik balik.. huhuhu....

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~