>

cik nuyui taip taip

Friday, September 24, 2010

DiGi iPhone 4 Me


well.. well.. well... sapa yg tak nak jadik up to date kan???... iphone tu.... apa lagi me.... 

so... kenapa me memang nak iPhone 4 from Digi nih???... sebab utama..... memang dah lama sangat dah terliur gile nak pakai iphone.... tapi apokan dayo.... tak sanggup nak kuar duit mahal2.... hanya sanggup untuk beli yang boleh digunakan untuk berhubung dengan friends and family...... phone yg ade pun dah lunyai. (psstt: pinjam phone adik tau skang nih... nak bluetooth ke lappy pun tak dapek).... huhuhu....actually me memang sikit punye setia okes... phone dah langsung takleh baiki baru me tukar lain.... maka kalau me dapat iphone nih.... ahahahhahaa.... maka sampai lunyai la korang akan tengok me pakai..... nak pulak hadiah kan??... eheheh...... dan akan menjadik sebab utama untuk me tukar line yang selama nih me pakai ke Digi.... (me dengar pelan yang Digi ada sangatlah terangkat okes......)

dan penyebab me nak sangat iPhone 4 nih... uish... tengok la design dia.... well.... salute tinggi2 weh kat korang yang dapat pakai iPhone nih.... very la gorgeous mergeous nye..... ahahahahahaha...... sume orang pandang tau..... ahahahhahahhaa..... glemer pe...
"Dengan berblogging anda mampu memiliki iPhone 4 from Digi" .. wah tagline baru gitu....... tak yah la kuar duit beli DSLR (right?) ehehehehehe.... berblog la dengan kenchangnya selepas nih...... wah.. wah.. wah....
 


so..... nuffnang n Digi..... pilihlah daku.... ahaaha... jadi temanmu...... ehehehhee.....
love ~nuyui~
Comments
3 Comments

3 geng putri roh yg tomeiii....:

farah diaz said...

pergghhh..lawo betui ipong tu...minat gek koi..mehel ngat ke??

mizzura said...

wah..tagline tu mmg best..hehe..good luck !

putri_roh said...

mizzura :ehehehe..... harap2 mengena.. ahahahaa....

farah : lawo kan... koi rase dlm 2K lebeh2... ahahahaha

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~