>

cik nuyui taip taip

Thursday, November 28, 2013

Mee Segera Mamee Chef | 4 Bundle only for RM10

instant noodles

ha nak citer pasal megi murah pulok... 

umum sume tau harga Mee Segera Mamee Chef ni bape kan?...

so skang i nak habaq kat u... u olls boley dapat 4 bundle of  megi Mamee Chef neh... dengan harga RM10 sajo.... setiap bundle ade 5 pek... so... 20 pack Mamee Cheff dgn harga hanya RM10 u.... 

tak teringin ke...

geng2 kat opis neh dah sibuk nak wat stok kat opis... (haaah... abes la kalau ade yg ade sesungut tu tau..) hahhahah

okes... meh citer perincian


Asalnya depa tawar 3 perisa....

Spicy Chicken Shitake
Tom Yam Thai
Laksa Kari

tapi yang Spicy Chicken Shitake tu.. takat ptg ni... yang delivery punye udah abes... tinggal yang pick up sajo....

harga untuk pick up ngan delivery di Semenajung adalah sama.. so rasanya baik delivery je kan...

maka hanya tinggal Tom Yam Thai dan jugak Laksa Kari ye...

haruslah diingatkan.. setakat pukul 4.18 pm di petang 28hb November 2013... ada 2 hari n 8 jam gitu utk korang beli deal ni... kedua2 perisa yang disebutkan tadi untuk delivery option masih ada... so sapa cepat dia dapat la kan...

but then... ha... ade BUT... nak diingatkan jugak... even close deal dia lagi 2 hari... korang takleh la terus gi redeem atau trus kata.. "ok i dah bayar so bagi tempoh 3 hari untuk sampai"... no no no... (bak kata nur amina)...

bagi yang dah biasa beli kat Groupon tau la ok.. bagi yang tak tau... korang boleh mula redeem deal neh mulai 12 - 20 Dec 2012... ok.. harap paham kat situ... 

biasa la... barang murah kena tgu lambat sket la... tengok jenis deal dan apa yang dijual la kan...

macam iklan photobook Free hari tu... dah boleh terus redeem.. hari ni beli.. hari ni ko donlod software.. hari ni ko design photobook ko.. hari ni jugak ko bleh submit ke company untuk proses cetakan... n tunggu 3-4 hari.. tadaaaaa ... sampai kat depan pintu ko....

tapi untuk Mee Segera Mamee Chef neh... harap bersabor... ala.. sabo je la.... murah tu...

ok.. cuba2 la godek kat groupon tu ye...

kalau perlukan bantuan pemahaman sila la komen kat bawah... atau emel ke putri_roh@yahoo.com

love ~nuyui~
Comments
5 Comments

5 geng putri roh yg tomeiii....:

Zinedine Zaiddin said...

apesal murah nak mampus. nak expired dah ke ?

From: Bila Karipap Boleh Bercakap

nuyui said...

expired dia lagi 1 tahun... November 2014

meera said...

Dah sampai ke.. i punya blum lagi la.

nuyui said...

@meera

sy tak order yg ni sis... x jadi sebab lmbat ngat nak tunggu.. heheheheh... opismate cancel...

sy nk tolong dorang je...

sabo.. rasanya paling lmbat selepas 20hb dia dah start distribute....

meera said...

Heeehh.. tulaa sis nk murah kena sabo lah ye, igtkan akn smpai sblum 20hb. Tq sis :)

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~