>

cik nuyui taip taip

Tuesday, October 29, 2013

Exabytes 100 Blogger Program | Peluang Jana Pendapatan Melalui Blog


Terbuka kepada blogger sekelian.... yang mana Blog korang hit more than 350 views sehari... (wah sudah naik)

Exabytes buka peluang kepada 100 blog terpilih... (ikut syarat)... just submit emel kat depa.. kata korang berminat.. beserta ngan segala syarat yg dia nak tu la.. cam bukti hit blog korang mmg over 350 sehari...

nanti bila berjaya dipilih.. depa akan balas emel and bg tawaran pada korang dengan sekian2 bayaran.. kalau korang setuju.. dorang akan bg la banner code dorang untuk letak kat blog korang tu.. ok?.. kira.. dia nak bayar korang utk iklan dorang la.... haa.. permulaan yg baguih tu kan....

ok..

cara-caranya adalah seperti di bawah (copy paste 100% dari emel depa neh ok)

Steps
——–
1. Our MINIMUM requirement is 350 unique visitors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months to marketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.


Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

ok? berminat silalah emel apa yg patut tu kat depa ok..... 
marketing@exabytes.com.my

 selamat berjaya...


love ~nuyui~
Comments
1 Comments

1 geng putri roh yg tomeiii....:

khairie said...

bagus la...boleh buat duit...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~