>

cik nuyui taip taip

Friday, January 28, 2011

Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) | Surat Tawaran | Buku Panduan Pelajar | Borang Pendaftaran Pelajar | Sesi 2011



khas untuk adik2 yg bakal berbondong2 ke MRSM Februari neh... Surat Tawaran MRSM Tingkatan 1, beserta Buku Panduan Pelajar dan segala mak nenek borang2 yang berkaitan dah boleh print out dari laman web MARA ek.... silakan dgn segeranya..... huhuhuhu......

borang hape ko nak.. borang pengesahan penjaga (mmg wajib le mengkalau nk duk asrama kan?), borang kebenaran rawatan... borang permohonan bantuan kewangan.....yang paling penting.. haa.... borang pengesahan penerimaan tawaran belajar tu... huhuhu...

byk nak setel dalam seminggu neh..... so jgn tunggu lama2.... nanti ko tak sempat lak nak daftar 7hb tu....




love ~nuyui~
Comments
2 Comments

2 geng putri roh yg tomeiii....:

anaiha yusof said...

da lain ea,sejak bile ken prints semua ni,bukan mara kasi ka?? waaa baru punye heheheh

putri_roh said...

huhu.. tadek dah zaman tu.. masa nak apply pun pelik gak pasal kene apply online... tapi kene print then submit ke skolah yg dipilih lak... ahahah.... kalau ade yg famili celik IT sket tahan le.. mengkalau idak.. macamana tu nak jawab...

nak tgu cikgu buat... adoi... last day baru nak kerah anak murid beratur....

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~