>

cik nuyui taip taip

Wednesday, September 7, 2011

Betulke ada kelibat 'something' dalam klip video Malaysian Boy?


nampak? ermm... de kecoh kat beberapa blog pasal neh... ermmm.. dikatakan ade kelibat something di minit ke 0:43 dalam video klip neh... kat sebelah kiri DJ Fuzz.... erkkk.... hanya yg berada di lokasi je bleh explain mende neh....

korang rasa??? dah tgk klip video neh??? isk.. isk.. isk.... klik sini.... video music Malaysian Boy
love ~nuyui~
Comments
4 Comments

4 geng putri roh yg tomeiii....:

lily lotus said...

erk, betul tu. hanya mereka yg ada kat sana jer yg tahu..tapi looks scarylah

Shah said...

kalau nak kate crew pon apsal pakai mcm jubah nk g haji..

putri_roh said...

@lily lotus

ermm.. hari last tayang kat tv tu hari masa konser suarakami tu.. dah cut bahagian tu.. tak tau la mmg saja cut ke...

putri_roh said...

@Shah

tu la kan.. ermmm...

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~