>

cik nuyui taip taip

Thursday, May 24, 2012

Hadiah untuk Hari Guru - Customer Order


tempahan dari customer untuk dijadikan hadiah hari guru...

dari botol kosong....


akhirnya begini...


dan customer puas hati.. sampai anak2 dia pun cakap takpayah bagi cikgu pulak.. ehehehe...




love ~nuyui~

Comments
9 Comments

9 geng putri roh yg tomeiii....:

Makwe Kintan said...

ni koi koi ni...org temerloh ke?...hehe sme la kte...^__^

putri_roh said...

@Makwe Kintan

ehehe.. tak... org bentong...
salam org pahang....

ikaa sharin said...

salam sis , nak tanya sikit . hadiah untuk hari guru ini ada lagi tak ? saya berminat nak order :)

aniaddy said...

hadiah untuk hari guru ni masih ada lagi tak?berapa harga satu botol ni?

aniaddy said...

hadiah untuk hari guru ni masih ada lagi tak?berapa harga satu botol ni?

aniaddy said...

hadiah untuk hari guru ni masih ada lagi tak?berapa harga satu botol ni?

aniaddy said...

hadiah untuk hari guru ni masih ada lagi tak?berapa harga satu botol ni?

Pn.Safi said...

Available lagi x hadiah ni?

cik nuyui said...

@Pn.Safi
dah takde.... maaf custom made... botol pon x de dah.....

abadikan gambar instagram korang

ce citer.. ce citer....

Get widget here

koi bace deme nih....

~rombongan cik nuyui~